Despre noi

Cu mult timp in urma, adica de vreo cativa ani, cand motociclismul intra intr-o alta era, adica a noastra, a incoltit ideea formarii unui grup organizat de zevzeci pe 2 roti.
Cum este bine cunoscut avantul romanesc, aceasta s-a intamplat in anul Domnului 2010 prin vara, nu de alta, dar atunci aveam cu totii mintile incalzite de soarele care ne batea in casti.
Dupa zeci si zeci de drumetii, intalniri, dezbateri si betii (confruntari bahice) s-a hotarat adunarea motoristilor din Suceava sub numele de North Gang Riders Suceava.
Si astfel am rulat impreuna de atunci.
Primele noastre ganduri in privinta constituirii unui club le-am impartasit la Baron, nu gasisem un bar mai scump. Apoi, o data cu venirea frigului si a falimentului de care a suferit Baronul, ne-am mutat sa speriem si altora clientii. In acest timp s-au conturat si primele forme de organizare ale grupului.
Au trecut inca vreo 2 luni pana sa ne hotaram, sa ne alegem un presedinte, un vicepresedinte si, din respect si consideratie pentru ei, un secretar, care sa aiba cine sa le serveasca o cafea la nevoie. Totodata, ca sa fim in rand cu lumea, am ales sa ne prezentam in fata tuturor cu o sigla caracteristica noua, evident votata si asta de catre toti membrii.

Nici un comentariu

Scrie un răspuns

© 2011 Powered by 4riders.ro