View unanswered posts | View active topics It is currently Sat Dec 07, 2019 8:32 amThis topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 
 Reguli de bun simt :) 
Author Message

Joined: Tue Oct 12, 2010 9:36 am
Posts: 8
Post Reguli de bun simt :)
Reguli de utilizare a forumului MC North Gang Riders Suceava

- Regulamentul de mai jos este menit sa intretina ordinea, si navigarea facila pe forum. Respectarea acestui regulament nu aduce decat beneficii utilizatorilor

- Dreptul de folosire al forumului va este acordat gratuit in baza respectarii prezentului regulament.
Ne rezervam privilegiul de a va revoca acest drept (indiferent de vechime sau numarul de mesaje) in cazul in care consideram ca acest lucru este necesar.

- In momentul inregistrarii se considera ca ati citit acest regulament si sunteti 100% de acord cu cele scrise aici. Daca sunteti deja inregistrat in momentul afisarii regulamentului, actiunea de a posta in continuare inseamna o acceptare tacita a continutului sau, indiferent daca l-ati citit sau nu.

- Incalcarea regulilor prezente aici duce la sanctiuni, de la avertisment, la blocarea accesului pentru o perioada determinata sau chiar banarea contului.

- Materialele si informatiile preluate partial din alte forumuri si ziare sunt proprietatea acestora (sau orice alte surse), iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita si dovedita de realii proprietari.

- Nu se accepta limbajul vulgar sub nici o forma. Daca chiar simtiti nevoia sa criticati pe cineva/ceva exista mijloace civilizate de a o face. Daca nu le gasiti, abtineti-va ! Glumele pe seama celorlalti au si ele o limita.

- Nu uitati. Moderatorii si-au asumat responsabilitatea acestui forum voluntar si fac acesta munca din pasiune si cu dedicatie. Timpul lor este totusi la fel de pretios ca si al vostru.. Nu ni-l irositi. Daca cineva se simte nedreptatit sau "tratat abuziv" se poate adresa lor si i se va acorda toata atentia.


FORUMUL VANZARI/CUMPARARI

-Detaliile spun totul. Incearca sa dai cat mai multe detalii despre motorul pe care vrei sa il vinzi/cumperi. Daca nu ai suficiente detalii nu posta anuntul!

-Urmatoarele detalii constituie un anunt complet. Va recomandam:
* Titlul si descrierea anuntului trebuie sa fie cat mai sugestive. In titlu numele motocicletei/produsului iar in descriere unul sau mai multe detalii despre motor/produs.
* PRETUL motocicletei/produsului. Aceasta informatie va va aduce un plus de vizitatori.
* Date tehnice:putere, capacitate cilindrica, an de fabricatie...si orice alte specificatii
* De stare: in ce stare se afla motocicleta/produsul
* De mentionat daca esti sau nu primul proprietar (nu este aplicabil pentru forumul cumparari)

-Anunturile cu vechime mai mare de 3 luni vor fi mutate intr-un forum special...urmand sa fie sterse daca valabilitatea acestora a expirat...

IMPORTANT Dupa ce ti-ai vandut motorul/produsul editeaza anuntul original, modificand titlul SI descrierea acestuia...(ex: VANDUT, NU MAI ESTE VALABIL – sa fie cu caractere mari) astfel incat moderatorii sa poata sterge in timp real anunturile nevalabile.


Tue Oct 12, 2010 10:37 am
Profile Send private message
Display posts from previous:  Sort by  
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.